adam's FotoPage

By: adam luba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Oct-2007 00:51 Email | Share | | Bookmark
Kids

 
 
 
View all 6 photos...
Yaaaa..gambar ni dh lama...adeh2..gambar ni aku amik masa gi jalan2 kt Taman Tasek Darul Aman, Jitra..huhu


Wednesday, 4-Jul-2007 12:14 Email | Share | | Bookmark
Shahrul Azad & Tungku Nur Afissa

 
 
 
View all 8 photos...


Sekali lagi aku meletakkan gambar wedding..ahaks! Ni antara latest gambar yang aku buat sekarang,Gambar ni juga di ambil oleh Red Frame Photographer iaitu Azzahary..huhuhu..erkk..
xtau aku nak tulis apa lagi dah..

Pengantin : Shahrul Azad & Tungku Nur Afissa
Jurugambar : Azzahary ( Red Frame)
Kesan Khas : AdamLUBA


Monday, 25-Jun-2007 08:12 Email | Share | | Bookmark
Pian & Azwa

kedai kopi
inilah pian & azwa
ramai owang
View all 5 photos...



Tahniah kepada Pian dan Azwa..emm..gambar ni diambil oleh aku..masa tu pinjam kamera byxura..
Oh..gambar ni bukannya job..tp aku suka - suka ja p amik..adik Pian ni kawan aku..so dia yang jemput aku p makan kenduri..hahaha..lokasi dia agak menarik laa..dekat kedai kopi yang baru kt shah alam..tp disebabkan aku datang lambat..so tak banyak gambar yang aku amik..sempat snap satu dua jaa..okay laa tu...apa-apa pun terima kaseh kepada zureen dan afro...isk isk..kenyang aku hari tu!!

Pengantin : Pian & Azwa
Juru Gambar : AdamLUBA
Kesan Khas : AdamLUBA
Lokasi : Kedai Kopi ( Baru ), Shah Alam,Selangor


Tuesday, 12-Jun-2007 12:01 Email | Share | | Bookmark
Fahmi & Farhan

make-up
debaran
dah kawin
View all 7 photos...


Untuk gambar ni..aku tak amik gambar..aku cuma edit gambar jaa..so aku hanya edit gambar untuk buat custom made album ( lebih kurang macam storyboard album la )...harap korang berpuas hati juga

Pengantin : Fahmi & Farhan
Juru Gambar : Azzahary ( redframe company )
Kesan Khas : AdamLUBA




Friday, 27-Apr-2007 07:35 Email | Share | | Bookmark
LomoDAY n RANtAi akustik nite

RANtAi Rawk!
ariana@couple
fyn
View all 7 photos...




::akan di update lagi::


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net